SPONSORING WERKING ZULTECULTUREEL 2024

 

 

Redenen om te sponsoren:

– U steunt de werking van Zultecultureel en op deze wijze maakt u het ons mogelijk om uitzonderlijke en hoogstaande culturele evenementen te realiseren.

– Het merkimago van uw bedrijf wordt gelinkt aan deze kwaliteitsvolle evenementen en door uw steun aan het evenement draagt uw onderneming daadwerkelijk bij om het financieel mogelijk te maken om dit te kunnen realiseren.

– We kunnen, mede door uw steun, de prijs van de tickets laag houden om dit concert voor iedereen toegankelijk te maken.

– Door ons te steunen komt u ook op voor ons artistiek en religieus patrimonium. Ons religieus parimonium wordt, als respectvolle nevenbestemming, ook ruimer dan haar oorspronkelijke missie als dusdanig gebruikt. Ook ondersteunen we, binnen onze mogelijkheden met de gebeurlijke opbrengsten, de artiesten en/of gezelschappen verder in het uitbouwen van hun carrière.

– ZulteCultureel stelt zich tot doel om wereldwijd goede en rechtstreekse contacten met artiesten te ontwikkelen en te onderhouden. Daarom kan ze volledig belangeloos, enkel ter ondersteuning van de artiesten,zijn expertise in het organiseren van evenementen aan uw bedrijf en/of organisatie ter beschikking stellen.

Sponsormogelijkheden:

Als return en als dank voor uw steun legt ZulteCultureel u ook in de watten.

Sponsoring is, voor particulieren mogelijk vanaf 50 euro, voor bedrijven en/of organisaties vanaf 100 euro, maar u krijgt er heel wat voor in de plaats:

– Een VIP- kaart voor een, in 2024 door ons in 2024 georganiseerd evenement naar keuze, per schijf van 50 euro. Sponsors krijgen voorbehouden plaatsen toegewezen om het concert comfortabel te kunnen bijwonen.

– U wordt op de hoogte gehouden van bijkomende evenementen die zullen worden georganiseerd.

– Bij sponsoring vanaf 100 euro kan u bovendien gebruik maken van de mogelijkheid van publicitaire sponsoring. Het logo van uw bedrijf en/of organisatie wordt geplaatst in het programmaboekje, indien deze wordt aangeboden en op de website: www.Zultecultureel.com. Ook bekijken we het om uw logo zichtbaar te plaatsen op de plaats van het evenement Indien gewenst wordt u een genummerd certificaat bezorgd als bewijs van uw sponsoring.

Het bedrag kan overgemaakt worden op rekening: BE33 7370 4833 5446 van ZulteCultureel met vermelding: Steun werking ZulteCultureel 2024.

Gelieve uw publicitair format in PDF door te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor verder contact en verdere inlichtingen kan men zich steeds wenden tot één van de verantwoordelijken van ZulteCultureel of via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

                             - Peter Bral : 0475/984248   - Marcel Van Oost: 0470/367393